Cinewall

Geïnteresseerd in een cinewall?

Luxury Flames biedt een breed scala aan mogelijkheden voor wie op zoek is naar een prachtige haard. Met onze expertise in maatwerk, bieden wij een uitgebreid assortiment van cinema wanden die aan uw wensen voldoen. Of u nu kiest voor een elektrische haard, een 3D haard of een waterdamp haard, bij Luxury Flames zit u altijd goed.

Onze haarden hebben geen afvoer nodig, waardoor het plaatsen van een haard nog nooit zo eenvoudig was. Het is een kwestie van de haard op de gewenste plek zetten en de stekker in het stopcontact steken. Daarnaast zijn de haarden relatief licht en hebben ze geen ventilatie nodig, wat betekent dat u geen ingewikkelde installatieprocessen hoeft te doorlopen.

De opties zijn eindeloos

Met een Cinewall kunt u de uitstraling van uw woonkamer volledig personaliseren. Of u nu kiest voor een moderne uitstraling met een betonlook schouw, of juist wilt dat uw tv en open haard opgaan in de verbindingswanden, bij een Cinewall is alles mogelijk.

Bij het ontwerpen van uw Cinewall heeft u de volledige vrijheid om de uitstraling en functionaliteit te bepalen. Het enige wat u hoeft te doen, is het kiezen van de beschikbare opties die het beste bij uw stijl en wensen passen. Of u nu gaat voor een modern of klassiek ontwerp, met een Cinewall voegt u zowel stijl als functionaliteit toe aan uw interieur.

Vraag offerte aan

    Winkelwagen

    PAK TOT 50% EXTRA VOORDEEL

    X
    Scroll naar boven