About us

Wie is Luxuryflames?

Het bedrijf is gestart door drie jonge ondernemers die allemaal een passie hebben voor interieur en styling. Wij zijn aan de slag gegaan met het idee om men te helpen bij het inrichten van de woonkamer met een moderne uitstraling.

Wij hebben ons hierbij gespecialiseerd in sfeerhaarden en cinewalls. Dit is de ultieme oplossing voor de klassieke open haard en de bio ethanol haarden. De elektrische sfeerhaard bestaat uit verschillende modellen, die allemaal op stroom werken en voorzien zijn van verschillende opties. Natuurlijk staat veiligheid hierbij voorop
Over ons

Waarom Luxuryflames?

We zullen eerst uitleggen waarom wij hebben gekozen voor het ontwerpen en ontwikkelen van onze sfeerhaarden. We zijn allemaal wel bekend met open haarden. Je moet er altijd voorzichtig mee zijn en niet te dichtbij komen om te voorkomen dat je jezelf verbrandt, daarnaast is er altijd brandgevaar. Vooral de veiligheid voor de kinderen is minimaal. Daarnaast is het niet mogelijk in elk huis, omdat er een luchtkanaal aanwezig moet zijn. Bij ons hoeft u zich daar geen zorgen over te maken.

Een mooi alternatief voor mensen die geen luchtkanaal in huis hebben zijn de Bio ethanol haarden. Deze haarden werken op biologische brandstof, wat niet duurzaam is. 2 liter bio ethanol brandstof kan je maximaal 7 uur meedoen, de brandtijd is afhankelijk van meerdere factoren, zoals de grootte van de open haard, de brandstof op zich en de ruimte waarin de haard zich bevindt.

Elektrische haarden Haarlem
Elektrische sfeerhaard

Duurzaam alternatief

Een alternatief wat ons meer veiligheid en duurzaamheid gaat bieden is de elektrische sfeerhaard. Wij, als ‘Luxuryflames’ bieden dit alternatief in verschillende modellen. Onze elektrische sfeerhaarden zijn van hoge kwaliteit, bieden een betrouwbare veiligheid en zijn innovatief. Daarnaast zijn ze ontwikkeld met een mooi design en natuurlijk altijd scherp geprijsd.

Ten slotte realiseren wij cinewalls in allerlei soorten en maten. De cinewalls worden vakkundig geplaatst door echte vakmannen, die een passie hebben voor het werk wat zij uitvoeren. Voor de cinewall zijn er talloze mogelijkheden.

Benieuwd naar onze haarden en cinewalls? Bekijk onze verschillende modellen!

Heeft u een vraag over één van de producten of wilt u een ander soort cinewall? Neem contact met ons en wij geven antwoord op al uw vragen.

Hulp nodig ?